miércoles, 5 de marzo de 2014

LONDRES

Acudeix a les atraccions turístiques més visitades de Londres, moltes de les quals són gratuïtes. No importa el que t'agrade, la història o l'art modern, ho trobaràs aci.

MUSEU BRITÀNIC
El internacionalment famós Museu Britànic exposa les obres de la humanitat des de la prehistòria fins l'època moderna a tot el planeta. Destaquan la pedra Rosette, les escultures del Partenó i les mòmies de la col.lecció de l'Antic Egipte. L'entrada és gratuïta.


TATE MODERN
Majestuosament assentada a la vora del riu Tàmesi es troba la Tate Modern, el museu nacional de la <gran Bretanya d'art modern i contemporani. Té un aspecte tan sngular perquè prèviament era una central elèctrica. En el seu interior, trobaràs exposicions temporals d'importants artistes des Demien Hirst a Gauguin. Des del restaurants de la galeria s'aprecien unes fabuloses vistes de la ciutat. L'entrada es gratuïta.


MADAME TUSSAUDS LONDON
Al Madame Tussauds London, coneixeràs algunes de les persones més famoses del mòn. Des de Shakespeare fins Lady Gaga, coneixeràs els personatges més influents del mòn de l'espectacle, els esports, la política i fins i tot la reialesa. Posa amb Usain Bolt, fa un bes a Brad Pitt o aconsegueix una audiència irrepetible amb Sa Majestat la Reina.


LONDON EYE
El EDF Energy London Eye és un element essencial de la silueta londinenca. És la noria més alta del mòn, amb 32 càpsules, que pesen cadascuna 10 tones i en què hi caben fins 25 persones. Puja a bord per viure una experiència captivadora, amb vistes inoblidables de més de 55 famosos punts emblemàtics, ¡en només 30 minuts!


TORRE DE LONDRES
Explora la torre de Londres, un dels edifices més famosos del mòn. Descobreix els seus 900 anys d'hitòria com a paralu reial, presó ¡lloc d'excucions, arsenal, sala de joies i zoològic! Observa la Torre Blanca, colat a l'habitació d'un rei medieval i meravella't amb les joies de la Corona.


Açò és algun dels llocs que pots visitar a Londres i fer un viatge de pròfit!!!

lunes, 3 de marzo de 2014

Orlando


La ciutat d'Orlando és la seu del comtat de Orange i és la ciutat central de la zona metropolitana del mateix nom, així com també capçalera de la regió coneguda com Florida Central, a l'estat de Florida, del sud-est dels EStat Units. És la sisena ciutat més gran de Florida i la ciutat no costanera més gran. És a més la capçalera de la tercera àrea metropolitana més grna de l'estat, darrer de Miami ( Fort Lauderdale) i Tampa (Sant Petesburg).

Ciutat d'Orlando


La ciutat és principalment coneguda pels seus hotels i atraccions turístiques d'interès infantil i juvenil, particularment el Nick Hotel, propietat del Canal de Televisió Nickelodeon i de la cadena de Turisme del mateix, Nickelodeon Suites Resort, i tambè del Walt Disney World Resort. Altres atraccions inclouen SeaWorld i L'Universal Orlando Resort.

"Nickeloden Suites Resort"
                             

"Selecció d'hotels de la cadena Walt Disney"

 


El centre de la ciutat d'Orlando, millor conegut com Downtown Orlando, ha esta objecte de continua reestructuració, tot i estar allunyada de les principals atraccions turístiques. És seu d'Orlando Sentinel, un del diaris més grans de l'estat, i dels Orlando MAgic, un equip de bàsquet professional de la NBA.

"Selecció de images del diferents parcs d'atracciones que té Orlando"





jueves, 27 de febrero de 2014

EL CARIB

Seguim amb la vida relaxant del descans a vora mar...

El Carib és una bella i exuberant regió conformada pel mar Carib, les exòtiques illes i les costes que envolten aquesta mar. La regió s'estén al sud-est del golf de mèxic i Amèrica del Nord, a l'est d'Amèrica Central, i al nord d'Amèrica del Sud.

Els creuers pel Carib són la demanda per excel.lència en la majoria de les agències de viatjes. Els amants del turisme de sol i platges troben al Carib una destinació de somni, on les activitats d'interès cultural. l'oci i el relax tenen un paper protagonista.

Les Illes de les Antilles Majors, les Illes de les Atilles Menors i diversos països continentals com Colòmbia, Costa Rica, Mèxic, Hondures i Veneçuela són receptors d'una constant afluència de turistes provinents dels més remots punts del mòn.

Tribus indégenes natives, platges de somni, monuments i llocs d'interès cultural, resorts de luxe, activitats aquàtiques de tot tipus, diversió i tranquil.litat són algunes de les tantes atraccions que captiven als turistes que viatgen al Carib.

Platja del Carib Dominica

Un del millors resorts del Carib

Parc aquàtic

lunes, 24 de febrero de 2014

MALDIVES


Probablement la forma més sencilla i correcta de definir les illes maldives es dir que es un paradís a la terra. Aquestes ïlles estàn situades al Oceà Indic, el sur de l'India. Es un conjunt de 1.190 ïlles coralines distribuides en 26 grans "atolones", que són estructures de coral separades per llacunes.

Es tracta de casi 2.000 ïlles de les quals 202 estàn habitades i 87 són ïlles dedicades al turisme vacacional. En Maldives cada ïlla està explotada per un únic hotel, millor dit Resort.

Maldives es un dels principals destins per als aficionats al submarinisme degut a la bellesa dels seus arrecifes de coral i la riquesa de la vida marina, a més es un lloc idel per a les parelles que vuiguen relaxar-se en un paratje idilic.

Así vos deixe unes de les millors fotografies i paisatges més bonics de les Maldives.
Ïlla verge de les Maldives

Hotel Velassaru en Maldives

Buceig per les Maldives


martes, 18 de febrero de 2014

NOVA YORK


La ciutat de Nova york es troba situada a la costa de l'Est dels Estats Units de Nordamerica, banyada per l'oceà Atlàntic en el que desemboca el ríu Hudson que travessa tot el estat. Llimita al Oest amb Nova Jersey, al Nord est amb Connecticut i al Surest amb Long Island. Fins el 1898 la ciutat estava formada únicament per Manhattan a la qual s'uniren eixe mateix any els condars de Kings ( Brooklyn), Queens, Bronx i Richmond (Stated Island).

Nova york s'ha convertit i per mérits propis en la capital económica més important del mòn. Nova York oferix un ambient i un estil de vida únic que no podem contar, hi ha que viure-lo i disfrutar-lo.

Anar a un musical en Brodway, passar una nit a Times Square, recorrer d'un lloc a un altre el Pont de Brooklyn, disfrutar d'una vesprada de compres a la Quinta Avenida o sentir-se com un broker en Wall Street, són algunes de les coses que sòls pots fer a Nova York.

Durant els últims anys el número de turistes espanyols que ha visitat Nova York ha aumentat de forma sorprenent. El preu dels vols i el valor del dólar ha segut factors decisius per a que Nova York haja superat com destí turístic a altres llocs més props e historicament més visitats.
La ciutat de Nova York i el Central Park


Pont de Brooklyn


Times Square

viernes, 14 de febrero de 2014

ANEM DE CARNESTOLTES


Apocs dies de la festa més reconeguda per tot el mòn, he decidit parlar d'alguns dels millors carnestoltes de tot el mòn. Encara que no estiga clar el seu orige, no cap ningún dubte que el carnaval s'ha convertit en una de les festes més espectaculars i populars del planeta. De nord a sud i de est a oest, les celebracions es fan any rere any. 

Carnaval de Rio de Janeiro (Brasil)
Carrosses, disfresses, color música i samba (molta samba), són les principals ingredients del carnaval més famòs de Brasiñ. I es que aquesta festa reunix cada any a 5 millons de persones, dels quals prop d'un milló són turistes.
Durant mesos, les escoles acollixen fins 5.000participants i assgen les composicions amb l'objectiu de sorprendre i contribuïr a fer més gran la llegenda.


Reina Carnaval Rio 2013
Carnaval de Rio Janeiro

Carnaval Santa Cruz de Tenerife 
Aquest carnaval declarat "Fiesta de Interés Turístico Internacional", aspira com el de Cadiz a convertir-se en Ptrimoni de la Humanitat. Es que els canaris saben organitzar i disfrutar com pocs d'un esdeveniment espectacular, en el que disfresses, desfilades, carrosses i diversió es mesclen amb l'humor i l'ironia.
Les nombroses comparses i "murgas" (grups que canten cançons, generalment critiques relacionades amb l'actualitat) es succeeixen durant dies. L'últim dia dona lloc al Gran Coso Apoteosis, una gran desfilada que es remonta a principis del segle passat, en el que participa tot el mòn, amb les reines com principals protagonistes.


Carnaval Santa Cruz de Tenerife

 Concurs de "murgas" secció adults

Reina Carnaval 2013

Carnaval de Sitges
Les celebracions del carnaval de Sitges comencen el dijous lladrer (dijous anterior al inici de la Cuaresma), amb l'arribada a l'ajuntament de la seva Majestat Carnestoltes i la Reina del Carnaval. La llegida del Pericot, serà el punt de partida de unes festes que, siguixen el màxim d'allò que diu Per Carnaval tot s'hi val!!!
La Rua de la Disbauxa es una dels moments més destacars de unes festes que es prolonguen durant quasi una setmana a esta ciutat catalana coneguda internacionalment per la seua permissivitat i el caràcter cosmopolita.

Carnaval de Sitges

Reina Carnaval 2013


jueves, 13 de febrero de 2014

RIVIERA MAYA


La Riviera Maya es deia originalment el corredor Cancún- Tulúm, però en 1999 se li va canviar el nom pel de Riviera Maya.

La Riviera Maya es una extensió de 180 Km ubicada al llarg de la costa de la península de Yucatán en el estat de Quintana Roo, Méxic. La regió oferix una diversitat d'atraccions des de platges solitaries a moderns complexos, incloent hotels, instalacions deportives i restaurants. Platja del Carmen, la principal població a la Riviera Maya, antes era una xicoteta vila de pescaors, avui es el lloc de prestigiosos hotels internacionals, nombrosos restaurants i botigues. Prop d'ella es troba la principal reserva ecológica de l'àrea, Sian Ka'an.
Reserva de la biosfera (Sian Ka'an)

La principal qualitat de la Riviera Maya es la seua diversitat. Asi uno pot escollir de tot: des de deports d'aventura, golf i tenis, fins tours per la selva a peu o a cavall, sports nautic i acuatics, i recorreguts per els indescriptibles tresors arqueológics i culturals del moòn Maya. una de les activitats preferides per els visitants es el buceig en la Gran Arrecife Maya, el segon més extens del mòn, situat al llarg de la costa de la Riviera Maya. Tambè, es pot difrutar el buceig en cavernes als rius subterranis de la regió, l'espectacular vida marina tropical allí es única e inovidable.

Pocs llocs són tan perfectes com la Riviera Maya per a practicar deports acuàtics. Naturalment, esta és l'exclusiva i cautivadora fascinació del Carib Mexica, el qual en la Riviera Maya s'unix amb el mòn subterrani del territori Maya. Allí els rius subterranis sorprenen baix la superficie creant mils de Cenotes (agujeros hundidos) on els visitants poden explorar els sistemes de cavernes caracterísitque de la regió.

Buceo en el cenote "Dos Ojos"

Xcaret Parc Acuàtic (Riviera Maya)

lunes, 3 de febrero de 2014

PAÏSOS BAIXOS

Continuant amb els nostres viatges...avui viatgen als Països Baixos, tambè anomentas "la puerta de Europa", degut a la varieta i freqüència de les connexions que tene amb tota Europa.

La seva capital Amsterdam, amb les seves magnifiques cases antigues del segle XVII i XVIII, els coffeehouses especialitzats i els seus canals famosos, siga posiblement el centre històric millor conservat d'Europa.

Què fer o què visitar? Bè pues, tal vegada alquilar una bicicleta o fer un recorregut pel riu per a contemplar les cases flotants del segle d'Or siga la millor opció. Entre altres punts d'interés destaca l'impressionant exposició d'Ana Frank, a la casa on va escriure el famòs diari i va viure clandestinament en la Holanda invaida pels alemans.

El "Distrito Rojo", s'imbolitza el caràcter tolerant d'Amsterdam i mereix la pena una visita. La vida nocturna d'aquesta ciutat, molt animada i lliure, es una de les millors d'Europa. Amsterdam ofereix moltes possibilitats de diversió, siga de mùsica  en directe al brown cafè al distrito Jordaan, una visita al Club de moda a la plaça Rembrandtplein, un còtel a un elegant pub de De Pijp's o un concert de música clàssica al Grand Concertdebouw.

Canals d'Amsterdam

Vista clàssica d'Amsterdam

Madurodam, ciutat en miniatura, La Haya

miércoles, 29 de enero de 2014

AUTRIA

Avui ens trobem a Austria, capital Viena, coneguda per la seua música, literatura, teatre i cuina. Viena te un art molt bonic i festivals de dansa molt coneguts. Sense oblidar-nos del famòs café vienés. No deixes de visitar el Palau Imperial i el Museo Oberes Belvederes.
Tambè, hi ha que visitar els Habsburg, aquestos governarem durant més de 600 anys, de manera que, deixaren una impressió duradera a la ciutat.

Pel que fa el seu clima, Austria es un lloc fabulòs per a visitar tot l'any. Si t'agrada els esports d'hivern, els mesos de decembre fins abril són els millores per eixir a les pistes. Els mesos de primavera i estiu són perfectes per a recorrer els pobles, o fer llargues caminades per els alrededors d'Austria.

Els events característics de quasi totes les ciutats d'Austria, especialment a Viena i Salzburg, s'organitzen espectaculars mercats de Nadal a l'aire lliure amb menjar, vi calent i reglas de totes les formes i tamanys.
A més, el festival de música clàssica de Salzburg unix als millors artistes amaters amb la millor música antiga per a una celebració llarga i animada.

No deixeu de viatjar...sempre i quen es puga :-)

Teatre de Viena

Nenúfar del Danubio

miércoles, 22 de enero de 2014

NORUEGA

Continuant amb els nostres viatges avui viatgem a...Noruega.

Quan tingues l'oportunitat de viatjar a Noruega , assegurat de dividir el temps entre els pobles i ciutats, i la seua naturalesa única. Ja que, els deslumbrants fiordos i montanyes de Noruega ofereixen les cites més espectaculars de tota Europa.

Quan viatjar a Noruega??: Segons els turistes, es millor viatjar a l'estiu, quan la llum del dia dura de 18 a 20 hores, ja que, a l'hivern els díes són més curts y la llum dura tan sols unes quantes hores.

Què podem visitar??: La capital i ciutat més grna de Noruega, "Oslo". Agafa temps per visitar-la, escoltar la mùsica local i disfrutar del bòn menjar, abans de conèixer els fiordos.
Els fiordos ón únics en el mòn. Noruega es un pais de rius inacabables e impactants cascades que poser visitar. D'això que hui en día, un dels creuers més demandat siga el del "fiordos noruegos".
Amés, els apasionats de la naturaleza tenen que viatjar als mesos d'octubre, febre o març, per a vore el asombròs event natural "la aurora boreal".

Cal dir que m'he informat que viatjar a Noruega amb poc presupost es posible.

Ciudad de Oslo

Fiordos Noruegos

martes, 14 de enero de 2014

SEVILLA

Sentiment i tradició. Ciutat amb "duende", es mou al ritme de l'alegria i la música, de la risa i la passió, però tambè amb el de respete per les tradicions i el fervor religiòs. Menetja amb personalitat pròpia i enamora a primera vista. Amés, el ser clima convida a una escapada fora de la temporada estival...avui viatgem a Sevilla.

Clavada a la vora del riu Guadalquivir, Sevilla es hereva d'un ric llinatge árab i de la seua condició de proper port Comercial amb les Ameriques.

Museus i centre d'art, parcs temàtics, cines, teatres i sales de festa son algunes de les infinites posibilirars d'oci que presenta una gran ciutat com Sevilla.
Tot això sense oblidar les nombroses terrases, tasques i bars en els que poder pràcticar una de les costums més antigues i enriquidores de la ciutat: " el tapeo".

A més, altre detall que fa molt atractiva aquesta ciutat són les seues festes. Destacades com d'interés turístic Internacional, la Setmana Santa i la Fira d'Abril, que reflectixen la devoció i el polclore del poble, sempres obert i cordial amb el visitant.

Si alguna vegada teniu la possibilitat d'anar alguns del sllocs impresindibles són: la Catedral de Sevilla, la Giralda, la Plaça d'Espanya, el Real Alcazar de Sevilla, el Parc de Maria Luisa, la Torre de l'Or, la Plaça d'Amèrica i l'Arxiu General d'Indies.
La Plaça d'Espanya
 Real Alcazar de Sevilla
Real Alcazar de Sevilla: Pati de les doncelles

jueves, 9 de enero de 2014

BAQUEIRA BERET


Després de unes merescudes vacacions per a tot el mòn, así estem de nou per a viatjar... Com ja sabem a l'hivern li queden dos mesos de fred per això hui vos anime a tots aquells amants de l'esquí que s'anime. Hui viatgem a Baqueira Beret, l'estació més gren d'Espanya situada al pirineu català.
Aquesta estació tot els anys reb una gran quantitat de personalitats i famosos que decidixen a passar unes xicotetes vacaions...per això que, nosaltres perquè no??
Aquesta estació oferix hotels de quatre i cinc estreles, peró a més, allotjaments de tot tipus de presuposts, més de 200 restaurants, botigues i molt més.
Baqueira Beret compta amb tres arees clarament diferenciades: Baqueira, Beret i Bonaigua. Disposen de ines instal.laciones amplies en les quals dificilment et molesten, i moltes opsions més...
Vinga tot aquell que siga un esquiador, anima't...