miércoles, 5 de marzo de 2014

LONDRES

Acudeix a les atraccions turístiques més visitades de Londres, moltes de les quals són gratuïtes. No importa el que t'agrade, la història o l'art modern, ho trobaràs aci.

MUSEU BRITÀNIC
El internacionalment famós Museu Britànic exposa les obres de la humanitat des de la prehistòria fins l'època moderna a tot el planeta. Destaquan la pedra Rosette, les escultures del Partenó i les mòmies de la col.lecció de l'Antic Egipte. L'entrada és gratuïta.


TATE MODERN
Majestuosament assentada a la vora del riu Tàmesi es troba la Tate Modern, el museu nacional de la <gran Bretanya d'art modern i contemporani. Té un aspecte tan sngular perquè prèviament era una central elèctrica. En el seu interior, trobaràs exposicions temporals d'importants artistes des Demien Hirst a Gauguin. Des del restaurants de la galeria s'aprecien unes fabuloses vistes de la ciutat. L'entrada es gratuïta.


MADAME TUSSAUDS LONDON
Al Madame Tussauds London, coneixeràs algunes de les persones més famoses del mòn. Des de Shakespeare fins Lady Gaga, coneixeràs els personatges més influents del mòn de l'espectacle, els esports, la política i fins i tot la reialesa. Posa amb Usain Bolt, fa un bes a Brad Pitt o aconsegueix una audiència irrepetible amb Sa Majestat la Reina.


LONDON EYE
El EDF Energy London Eye és un element essencial de la silueta londinenca. És la noria més alta del mòn, amb 32 càpsules, que pesen cadascuna 10 tones i en què hi caben fins 25 persones. Puja a bord per viure una experiència captivadora, amb vistes inoblidables de més de 55 famosos punts emblemàtics, ¡en només 30 minuts!


TORRE DE LONDRES
Explora la torre de Londres, un dels edifices més famosos del mòn. Descobreix els seus 900 anys d'hitòria com a paralu reial, presó ¡lloc d'excucions, arsenal, sala de joies i zoològic! Observa la Torre Blanca, colat a l'habitació d'un rei medieval i meravella't amb les joies de la Corona.


Açò és algun dels llocs que pots visitar a Londres i fer un viatge de pròfit!!!

1 comentario:

  1. He estat una setmana a Londres i hem va encantar!!! El castell dels befeaters es una pasada

    ResponderEliminar