lunes, 3 de marzo de 2014

Orlando


La ciutat d'Orlando és la seu del comtat de Orange i és la ciutat central de la zona metropolitana del mateix nom, així com també capçalera de la regió coneguda com Florida Central, a l'estat de Florida, del sud-est dels EStat Units. És la sisena ciutat més gran de Florida i la ciutat no costanera més gran. És a més la capçalera de la tercera àrea metropolitana més grna de l'estat, darrer de Miami ( Fort Lauderdale) i Tampa (Sant Petesburg).

Ciutat d'Orlando


La ciutat és principalment coneguda pels seus hotels i atraccions turístiques d'interès infantil i juvenil, particularment el Nick Hotel, propietat del Canal de Televisió Nickelodeon i de la cadena de Turisme del mateix, Nickelodeon Suites Resort, i tambè del Walt Disney World Resort. Altres atraccions inclouen SeaWorld i L'Universal Orlando Resort.

"Nickeloden Suites Resort"
                             

"Selecció d'hotels de la cadena Walt Disney"

 


El centre de la ciutat d'Orlando, millor conegut com Downtown Orlando, ha esta objecte de continua reestructuració, tot i estar allunyada de les principals atraccions turístiques. És seu d'Orlando Sentinel, un del diaris més grans de l'estat, i dels Orlando MAgic, un equip de bàsquet professional de la NBA.

"Selecció de images del diferents parcs d'atracciones que té Orlando"





No hay comentarios:

Publicar un comentario