lunes, 3 de febrero de 2014

PAÏSOS BAIXOS

Continuant amb els nostres viatges...avui viatgen als Països Baixos, tambè anomentas "la puerta de Europa", degut a la varieta i freqüència de les connexions que tene amb tota Europa.

La seva capital Amsterdam, amb les seves magnifiques cases antigues del segle XVII i XVIII, els coffeehouses especialitzats i els seus canals famosos, siga posiblement el centre històric millor conservat d'Europa.

Què fer o què visitar? Bè pues, tal vegada alquilar una bicicleta o fer un recorregut pel riu per a contemplar les cases flotants del segle d'Or siga la millor opció. Entre altres punts d'interés destaca l'impressionant exposició d'Ana Frank, a la casa on va escriure el famòs diari i va viure clandestinament en la Holanda invaida pels alemans.

El "Distrito Rojo", s'imbolitza el caràcter tolerant d'Amsterdam i mereix la pena una visita. La vida nocturna d'aquesta ciutat, molt animada i lliure, es una de les millors d'Europa. Amsterdam ofereix moltes possibilitats de diversió, siga de mùsica  en directe al brown cafè al distrito Jordaan, una visita al Club de moda a la plaça Rembrandtplein, un còtel a un elegant pub de De Pijp's o un concert de música clàssica al Grand Concertdebouw.

Canals d'Amsterdam

Vista clàssica d'Amsterdam

Madurodam, ciutat en miniatura, La Haya

No hay comentarios:

Publicar un comentario