miércoles, 29 de enero de 2014

AUTRIA

Avui ens trobem a Austria, capital Viena, coneguda per la seua música, literatura, teatre i cuina. Viena te un art molt bonic i festivals de dansa molt coneguts. Sense oblidar-nos del famòs café vienés. No deixes de visitar el Palau Imperial i el Museo Oberes Belvederes.
Tambè, hi ha que visitar els Habsburg, aquestos governarem durant més de 600 anys, de manera que, deixaren una impressió duradera a la ciutat.

Pel que fa el seu clima, Austria es un lloc fabulòs per a visitar tot l'any. Si t'agrada els esports d'hivern, els mesos de decembre fins abril són els millores per eixir a les pistes. Els mesos de primavera i estiu són perfectes per a recorrer els pobles, o fer llargues caminades per els alrededors d'Austria.

Els events característics de quasi totes les ciutats d'Austria, especialment a Viena i Salzburg, s'organitzen espectaculars mercats de Nadal a l'aire lliure amb menjar, vi calent i reglas de totes les formes i tamanys.
A més, el festival de música clàssica de Salzburg unix als millors artistes amaters amb la millor música antiga per a una celebració llarga i animada.

No deixeu de viatjar...sempre i quen es puga :-)

Teatre de Viena

Nenúfar del Danubio

No hay comentarios:

Publicar un comentario