martes, 14 de enero de 2014

SEVILLA

Sentiment i tradició. Ciutat amb "duende", es mou al ritme de l'alegria i la música, de la risa i la passió, però tambè amb el de respete per les tradicions i el fervor religiòs. Menetja amb personalitat pròpia i enamora a primera vista. Amés, el ser clima convida a una escapada fora de la temporada estival...avui viatgem a Sevilla.

Clavada a la vora del riu Guadalquivir, Sevilla es hereva d'un ric llinatge árab i de la seua condició de proper port Comercial amb les Ameriques.

Museus i centre d'art, parcs temàtics, cines, teatres i sales de festa son algunes de les infinites posibilirars d'oci que presenta una gran ciutat com Sevilla.
Tot això sense oblidar les nombroses terrases, tasques i bars en els que poder pràcticar una de les costums més antigues i enriquidores de la ciutat: " el tapeo".

A més, altre detall que fa molt atractiva aquesta ciutat són les seues festes. Destacades com d'interés turístic Internacional, la Setmana Santa i la Fira d'Abril, que reflectixen la devoció i el polclore del poble, sempres obert i cordial amb el visitant.

Si alguna vegada teniu la possibilitat d'anar alguns del sllocs impresindibles són: la Catedral de Sevilla, la Giralda, la Plaça d'Espanya, el Real Alcazar de Sevilla, el Parc de Maria Luisa, la Torre de l'Or, la Plaça d'Amèrica i l'Arxiu General d'Indies.
La Plaça d'Espanya
 Real Alcazar de Sevilla
Real Alcazar de Sevilla: Pati de les doncelles

No hay comentarios:

Publicar un comentario