jueves, 13 de febrero de 2014

RIVIERA MAYA


La Riviera Maya es deia originalment el corredor Cancún- Tulúm, però en 1999 se li va canviar el nom pel de Riviera Maya.

La Riviera Maya es una extensió de 180 Km ubicada al llarg de la costa de la península de Yucatán en el estat de Quintana Roo, Méxic. La regió oferix una diversitat d'atraccions des de platges solitaries a moderns complexos, incloent hotels, instalacions deportives i restaurants. Platja del Carmen, la principal població a la Riviera Maya, antes era una xicoteta vila de pescaors, avui es el lloc de prestigiosos hotels internacionals, nombrosos restaurants i botigues. Prop d'ella es troba la principal reserva ecológica de l'àrea, Sian Ka'an.
Reserva de la biosfera (Sian Ka'an)

La principal qualitat de la Riviera Maya es la seua diversitat. Asi uno pot escollir de tot: des de deports d'aventura, golf i tenis, fins tours per la selva a peu o a cavall, sports nautic i acuatics, i recorreguts per els indescriptibles tresors arqueológics i culturals del moòn Maya. una de les activitats preferides per els visitants es el buceig en la Gran Arrecife Maya, el segon més extens del mòn, situat al llarg de la costa de la Riviera Maya. Tambè, es pot difrutar el buceig en cavernes als rius subterranis de la regió, l'espectacular vida marina tropical allí es única e inovidable.

Pocs llocs són tan perfectes com la Riviera Maya per a practicar deports acuàtics. Naturalment, esta és l'exclusiva i cautivadora fascinació del Carib Mexica, el qual en la Riviera Maya s'unix amb el mòn subterrani del territori Maya. Allí els rius subterranis sorprenen baix la superficie creant mils de Cenotes (agujeros hundidos) on els visitants poden explorar els sistemes de cavernes caracterísitque de la regió.

Buceo en el cenote "Dos Ojos"

Xcaret Parc Acuàtic (Riviera Maya)

No hay comentarios:

Publicar un comentario