martes, 18 de febrero de 2014

NOVA YORK


La ciutat de Nova york es troba situada a la costa de l'Est dels Estats Units de Nordamerica, banyada per l'oceà Atlàntic en el que desemboca el ríu Hudson que travessa tot el estat. Llimita al Oest amb Nova Jersey, al Nord est amb Connecticut i al Surest amb Long Island. Fins el 1898 la ciutat estava formada únicament per Manhattan a la qual s'uniren eixe mateix any els condars de Kings ( Brooklyn), Queens, Bronx i Richmond (Stated Island).

Nova york s'ha convertit i per mérits propis en la capital económica més important del mòn. Nova York oferix un ambient i un estil de vida únic que no podem contar, hi ha que viure-lo i disfrutar-lo.

Anar a un musical en Brodway, passar una nit a Times Square, recorrer d'un lloc a un altre el Pont de Brooklyn, disfrutar d'una vesprada de compres a la Quinta Avenida o sentir-se com un broker en Wall Street, són algunes de les coses que sòls pots fer a Nova York.

Durant els últims anys el número de turistes espanyols que ha visitat Nova York ha aumentat de forma sorprenent. El preu dels vols i el valor del dólar ha segut factors decisius per a que Nova York haja superat com destí turístic a altres llocs més props e historicament més visitats.
La ciutat de Nova York i el Central Park


Pont de Brooklyn


Times Square

No hay comentarios:

Publicar un comentario