miércoles, 29 de enero de 2014

AUTRIA

Avui ens trobem a Austria, capital Viena, coneguda per la seua música, literatura, teatre i cuina. Viena te un art molt bonic i festivals de dansa molt coneguts. Sense oblidar-nos del famòs café vienés. No deixes de visitar el Palau Imperial i el Museo Oberes Belvederes.
Tambè, hi ha que visitar els Habsburg, aquestos governarem durant més de 600 anys, de manera que, deixaren una impressió duradera a la ciutat.

Pel que fa el seu clima, Austria es un lloc fabulòs per a visitar tot l'any. Si t'agrada els esports d'hivern, els mesos de decembre fins abril són els millores per eixir a les pistes. Els mesos de primavera i estiu són perfectes per a recorrer els pobles, o fer llargues caminades per els alrededors d'Austria.

Els events característics de quasi totes les ciutats d'Austria, especialment a Viena i Salzburg, s'organitzen espectaculars mercats de Nadal a l'aire lliure amb menjar, vi calent i reglas de totes les formes i tamanys.
A més, el festival de música clàssica de Salzburg unix als millors artistes amaters amb la millor música antiga per a una celebració llarga i animada.

No deixeu de viatjar...sempre i quen es puga :-)

Teatre de Viena

Nenúfar del Danubio

miércoles, 22 de enero de 2014

NORUEGA

Continuant amb els nostres viatges avui viatgem a...Noruega.

Quan tingues l'oportunitat de viatjar a Noruega , assegurat de dividir el temps entre els pobles i ciutats, i la seua naturalesa única. Ja que, els deslumbrants fiordos i montanyes de Noruega ofereixen les cites més espectaculars de tota Europa.

Quan viatjar a Noruega??: Segons els turistes, es millor viatjar a l'estiu, quan la llum del dia dura de 18 a 20 hores, ja que, a l'hivern els díes són més curts y la llum dura tan sols unes quantes hores.

Què podem visitar??: La capital i ciutat més grna de Noruega, "Oslo". Agafa temps per visitar-la, escoltar la mùsica local i disfrutar del bòn menjar, abans de conèixer els fiordos.
Els fiordos ón únics en el mòn. Noruega es un pais de rius inacabables e impactants cascades que poser visitar. D'això que hui en día, un dels creuers més demandat siga el del "fiordos noruegos".
Amés, els apasionats de la naturaleza tenen que viatjar als mesos d'octubre, febre o març, per a vore el asombròs event natural "la aurora boreal".

Cal dir que m'he informat que viatjar a Noruega amb poc presupost es posible.

Ciudad de Oslo

Fiordos Noruegos

martes, 14 de enero de 2014

SEVILLA

Sentiment i tradició. Ciutat amb "duende", es mou al ritme de l'alegria i la música, de la risa i la passió, però tambè amb el de respete per les tradicions i el fervor religiòs. Menetja amb personalitat pròpia i enamora a primera vista. Amés, el ser clima convida a una escapada fora de la temporada estival...avui viatgem a Sevilla.

Clavada a la vora del riu Guadalquivir, Sevilla es hereva d'un ric llinatge árab i de la seua condició de proper port Comercial amb les Ameriques.

Museus i centre d'art, parcs temàtics, cines, teatres i sales de festa son algunes de les infinites posibilirars d'oci que presenta una gran ciutat com Sevilla.
Tot això sense oblidar les nombroses terrases, tasques i bars en els que poder pràcticar una de les costums més antigues i enriquidores de la ciutat: " el tapeo".

A més, altre detall que fa molt atractiva aquesta ciutat són les seues festes. Destacades com d'interés turístic Internacional, la Setmana Santa i la Fira d'Abril, que reflectixen la devoció i el polclore del poble, sempres obert i cordial amb el visitant.

Si alguna vegada teniu la possibilitat d'anar alguns del sllocs impresindibles són: la Catedral de Sevilla, la Giralda, la Plaça d'Espanya, el Real Alcazar de Sevilla, el Parc de Maria Luisa, la Torre de l'Or, la Plaça d'Amèrica i l'Arxiu General d'Indies.
La Plaça d'Espanya
 Real Alcazar de Sevilla
Real Alcazar de Sevilla: Pati de les doncelles

jueves, 9 de enero de 2014

BAQUEIRA BERET


Després de unes merescudes vacacions per a tot el mòn, así estem de nou per a viatjar... Com ja sabem a l'hivern li queden dos mesos de fred per això hui vos anime a tots aquells amants de l'esquí que s'anime. Hui viatgem a Baqueira Beret, l'estació més gren d'Espanya situada al pirineu català.
Aquesta estació tot els anys reb una gran quantitat de personalitats i famosos que decidixen a passar unes xicotetes vacaions...per això que, nosaltres perquè no??
Aquesta estació oferix hotels de quatre i cinc estreles, peró a més, allotjaments de tot tipus de presuposts, més de 200 restaurants, botigues i molt més.
Baqueira Beret compta amb tres arees clarament diferenciades: Baqueira, Beret i Bonaigua. Disposen de ines instal.laciones amplies en les quals dificilment et molesten, i moltes opsions més...
Vinga tot aquell que siga un esquiador, anima't...