jueves, 12 de diciembre de 2013

PARIS

De segur que molts ja teniu pensat on aneu a passar la nit vella, jo vaig a donar-vos algunes idees al llargs d'aquestos dies, per si en el futur algú vol fer algo diferent.

Amb tot vosaltres vos presente: Paris !!!!
Un dels destins més visitats en aquestes dates. Una costum dels francesos es possar a la plaça de l'ajuntament una pista de gel, sobre la cual molta gent acostuma ha anar a patinar i passar un bon rato. Molt típic en nadal, són els "mercats nadalencs", els més populars són : L'arche de Noël, Marché de Noël y Le village du Perè Noël.
No deixeu de visitar els més de 125 carrers que es trobem il.luminats tots els any. A més una altra opción, es passar la Nit Vella a Disneyland Paris. 
Si al final s'animeu per a un altre any, mireu oferte a aquesta pàgina que són prou economiques: Interhome.

Así vos deixe diferents fotos de la Nit Vella a Paris.




martes, 10 de diciembre de 2013

MYKONOS

Avui vitagem al parais del mar Egeo...MYKONOS!!!
Avui no he pogut escpar de l'encant d'aquesta illa...jo gran entusiaste de la mitologia grega, no puc d'eixar passar aquest paratge.
Situada a l'arxipelac de les illes Ciclades, Mykonos es més sovint el lloc on els turistes volen residir com únic destí durant les seues vacances. Aquesta illa té platge de molta calidad, a més del encant que te la ciutat en si...eixes casetes blanquestes que tinspiren tranquilitat.
Pel que me pogut informar, és una illa molt xicoteta per lo tant les distancies entre illes es curta, el que pot facilitar al turista per a recorrer més illes. Es característica pels seus carrers estrets y blancs, que a títol de curiositat he de dir que es pinten dues vegades a l'any...que barabaritat!!!
Per últim, m'agradaria molt poder estar allí alguna vegada i poder vore al Pelicano que va vagant pels carrers de Mykonos, el Pelicano Petros, a pesar de no ser el que va estar durant 29 anys a l'illa, este va ser reemplaçat per un altre....


miércoles, 4 de diciembre de 2013

ITALIA

Benvinguts de nou!!!
Avui viatgem a la Bella Italia...bueno no se si alguna vegada haveu tingut l'oportunitat d'anar...
Roma la capital de Italia, es una ciutat historica lligada al poder, al imperi que domina Euroà i a un dels països més bonic del mòn.

Aquest païs és un dels destins més visitat de tot el mòn.
Des de la meua experiència, he tingut el plaer d'estar dues vegades a Itàlia.De segur que coneixes la Fontana de Trevi, el Coliseo, el museo del Vaticano, la plaza Navona, etc. Puc dir que si es presentara l'oportunitat d'anar  no ho dubtaría. Es meravellòs tots els monumets i la gastronomia...
Que puc dir???? Aquí no li agrada la pasta?...encara que tenen una forma de cuinar la pasta es una delicatessen...

martes, 3 de diciembre de 2013

Hola companys!!!
Hui finalment me decidit a escriure a la meua pàgina...viajarem per tot el món!!!!
Espere que vos agrade.